Concurs #imachocolatelover , el Sant Valentí més golafre!

I les xocolates desfetes amb melindros són per?

L’Anna amb el motiu que va deixar al Blog de La Cafetera! Que ho gaudeixis molt i puguis xocolatejar de dalt a baix aquest #santvalenti !

Sóc xocolatera de mena! Xocolatejaria tot el dia, xoco x aquí xoco x allà. M agrada xocolatejar amb les amistats, banyar de xoco les converses i... Sobretot xocolatejar la vida!!!!
— Anna

Moltes gràcies a totes les participants que heu deixat el vostre motiu per guanyar el concurs #imachoclatelocer als Facebooks de Chiars i la Cafetera, i al blog. Se’ns dubte ha estat una decisió difícil! Tant de bo pogués regalar xocolates per totes! A la Nemi que sembla que li aniria de perles (no deixeu la xocolata!), a la Maite (gràcies a tu!), a la Mireia i la Patricia (que ho haurien gaudit moltíssim amb les parelles), a la Carme Marta Galeteria (que ha posat el llistó molt alt com a chocohòlica fredulica!) o a la Carmen Gómez,... No deixeu mai de participar, em feu molt feliç!

Donat que el premi és per avui, demà o demà passat, la guanyadora s’haurà de posar en contacte amb mi avui mateix, sinó demà a primera hora cedirem al premi a una altre participant. Contacte a través del Facebook, la web o al 619343641. L’enhorabona!!

Concurs: #imachocolatelover

Aquest any La Cafetera i els meus amics de Chiars ens vam deixar endur pel nostre esperit més romàntic i deliciós amb el concurs #imachocolatelover !  Perquè, tinguis parella o no, quin devorador de delícies no és amant de la xocolata?

I el premi no podria ser un altre que dues xocolates desfetes  amb melindros artesans, pel guanyor/a, a Chiars!

Premi: 2 Xocolates desfetes amb melindros artesans, per degustar a CHIARS els dies 13, 14 o 15 de febrer, a convenir. (sempre dins l’horari de l’establiment)

Que havies de fer?  Deixar un comentari al Facebook de Chiars, o al  Facebook o blog de La Cafetera, posant #imachocolatelover i el motiu pel qual hauvies de guanyar tu aquest deliciós premi. El comentari més original s’emportava el premi!

El mateix divendres 13 de febrer a primera hora es penjava el guanyador/a.

La oportunitat i gaudiu del Sant Valentí més deliciós i golafre!

#imachocolatelover! I tu?