Els devoradors de delícies se’n van de Festa!

L’any passat van ser Els Cuguis i aquest any són uns personatges, molt més deliciosos encara, els que m’acompanyen en aquesta Festa Major. Són divertits, espontanis i, com veureu, uns devoradors de delícies  magnífics! Ens hem ben trobat!

Avui hi demà gaudirem junts de totes les activitats d’aquesta Festa Major però, si estàs fet un devorador de delícies com nosaltres no perdis ocasió de tastar aquestes delícies mentre gaudeixes de la gresca.

El cafè a L’Antic de la Plaça, el croissant del Serrajòrdia, la torçada del Crustó, el gelat de La Cremeria Toscana, els ametllats del Sàbat, xocolata amb fruits secs del Chocolat Factory, la coca de fruites del Forn Pa de Sucre, la de llardons del Turris i, si necessites recuperar forces en algun moment, passat pel Somewhere Cafe.

Una combinació de Festa Major de devorador a devorador!