Postal Snacks, La Farinera, Pa de Sucre i Somewhere, novetats al sector delícies!

L'Antic de la plaça. imatge de  crazyteaparty

L'Antic de la plaça. imatge de crazyteaparty

Imatge de Forn Pa de Sucre

Imatge de Forn Pa de Sucre

Imatge de Somewhere Cafè, just quan van acabar la terrassa

Imatge de Somewhere Cafè, just quan van acabar la terrassa

Durant aquests mesos segur que els devoradors més observador us heu adonat dels canvis i novetats més delicioses de Sant Cugat. Locals que marxen, que arriben, que troben el seu espai a les xarxes, terrasses, delícies…Agafeu-vos que començo el recorregut!

Comencem pel monestir on ja fa mesos que la botiga de llaminadures i fruits secs ecològics Postal Snacks ha deixat el seu local, en el seu lloc un nou bar restaurant arrenca motors. Però Postal Snacks no ens deixa, continua a la seva botiga on-line on podreu comprar les seves delícies que eren moltes i boníssimes! Si pugem a la Plaça Pere San descobrireu L’Antic de la plaça reformat de dalt a baix i amb una proposta fantàstica tant de esmorzars com de menús per fer àpats. El nou Antic em recorda la cuina d’un agroturisme, propera, de qualitat i amb un tracte immillorable. Espero tornar-hi per fer-vos-en un post complert doncs i tenen bon cafè, directe de Cafés el Magnífico!

Baixant cap a la Plaça dels Quatre Cantons ens trobem el canvi de cromos de Pannus i La Farinera, un canvi ràpid a les mateixes instal·lacions, nom nou a la porta i nous pans a les lleixes. Haurem de descobrir que ens ofereix aquest nou forn i en què es diferencia dels seus antecessors!

I no és l’única aposta de nous forns a Sant Cugat doncs, anant cap a l’estació de ferrocarrils, fa dies que espera per obrir un forn de la controvertida cadena Granier, precedida per la seva fama d’iniciar guerra de preus a totes les ciutats que trepitja, que no són poques. No ens vindrà de nou, doncs segueix la línea Pannus amb ofertes 3x2 o 5 pastes a 1 €. Està clar que hi ha clients per tot però, crec que molts devoradors  m’entendreu si dic que, personalment espero que els nostres artesans puguin aguantar aquesta segona guerra al peu del canó, sempre amb la qualitat i el sabor per damunt del "low cost".

I parlant de bons pans us recomano llegir el manifest en favor de la crosta que va llençar Turris  amb la campanya “A mi m’agrada la crosta!” reivindicant precisament que el pa segueixi sent PA, “aquell pa ple de sabors, gustos, aromes a sucre torrat, a caramel, a avellanes torrades, a blat, a terra, a farina humida, a làctic, a acètic i en definitiva, a vida i a natura” que diu en Xavier Barriga.

Al seu costat podeu tastar també els nous pans integrals, semi-integrals i blancs amb farines ecològiques i de proximitat del Forn Pa de Sucre, molt i molt recomanables.

I, per acabar amb les novetats, no et perdis un dels espais més sorprenents dels nostres carrers per degustar una delícia, la florida terrassa del Somewhere Cafe. Ja m’hi veig prenent un frappe, aviat us ho explico!