Chocolat Factory, cacau i disseny es conjuguen a Sant Cugat

1.jpg

Si en l’actualitat parlem de xocolata, a cap de vosaltres us sorprendrà si anomeno Chocolat Factory, una marca vistosa i original, que destaca per la seva excel·lent xocolata i disseny. Però sabíeu que el seu obrador és a Sant Cugat?

Ja puc veure com creix el vostre interès i és que pel costat de casa nostra desfilen cada dia els millors cacaus del món: de Java, Venezuela, Ghana, Papuasia, Nueva Guinea, Grenada, Sao Thome… El que les treball al ritme dels seus pensament i les seves idees creatives és Michel Laline, el qual es va convertit en mestre xocolater després d’un canvi radical de professió. 

Desencantat de la seva feina com a arquitecte i dissenyador, tot i els seus èxits, va optar per buscar alguna cosa que l’omplís, i establir rumb fix cap al món de la xocolata. Així porta més de deu anys amassant, creant i dissenyant delícies de cacau amb més de 50 tipus de deliciosos bombons, tabletes i làmines de xocolata blanca, negra, amb llet, moka…, melmelades, xocolata en pols i podríem dir que a les seves botigues hi trobaràs xocolata en totes les formes que a una ment del disseny se li puguin ocórrer.

Els formats de Chocolat Factory són el llaç perfecte per tant bona xocolata, uns formats simples però atractius, moderns, amb missatge. Un missatge que permet comprar-los a homes i dones, per dones i homes i tantes combinacions com es vulguin. Un tros de Chocolat Factory, en qualsevol format sempre és un detall, un regal o un plaer depèn de com t’arribi.

I per tal que us arribi a tots, i que no us quedeu sense els seus deliciosos cors de Sant Valentí us podeu passar per la botiga de Sant Cugat al Carrer Major, 7. Com cada any porten uns missatges amorosos perfectes.

Avui hi he passat per davant, em mirava l’aparador com aquells vilatans de la pel·lícula Chocolat es miraven la “Chocolaterie Maya”. La mestressa m’observava atentament. He entrat i després d’escollir els meus cors, abastint-me per divendres, m’ha acostat un platet donant-me a tastar.

- Llimona bañada amb xocolata blanca, he acertat?- em deia.

I de ple. Començo a pensar que Michel Laline és el protagonista de Chocalat a casa nostra, amb quelcom a mida per cada santcugatenc. I a nosaltres ens queda molt per tastar, molt per descobrir! Mmmm!