I el guanyador del Concurs#1 és...

Pau i Appart810.com guanyadors del Concurs#1: Un comentari per un mos deliciós!

Pau i Appart810.com guanyadors del Concurs#1: Un comentari per un mos deliciós!

Avui estic molt contenta de anunciar el guanyador/a del Concurs#1: Un comentari per un mos deliciós!

Vull agrair immensament els comentaris de tots vosaltres. Eren tots tan xulus que he estat a punt de fer un premi col·lectiu, però sinó no seria un concurs. Moltíssimes gràcies, ha estat molt emocionant llegir-vos i encara més fer el sorteig!

Dit això, i entre repic de tambors, el guanyador del concurs és:

Pau i els seus companys de Appart810.com

amb el seu comentari del 13 d’octubre: “Hola! A Appart810.com ens encanta la teva tasca d'anar-nos descobrint nous llocs on fer reunions i cafès de feina! Ens resulta molt útil anar esbrinant amb les actualitzacions nous detalls a tenir en compte per fer el millor cafè segons diversos criteris. Per tot això i més, ens agradaria poder gaudir del val de 15 €, que de ben segur seran ben rebuts! :) “

Ara només us queda la difícil tasca de triar un d’aquests tres meravellosos establiments: Somewhere Café, L’Antic de la Plaça o Taller de Pa Serrajòrdia per gastar el val de 15 € en delícies; o optar al llibre “Magdalenas” de Xavier Barriga.

Recordar-vos que teniu fins dijous 6 a les 24:00h per contactar amb mi a lacafeteradesantcugat@gmail.com, o a través de les xarxes, i triar entre un dels tres establiments o el llibre. Un cop trieu, us enviaré el val de 15€ via mail i se li comunicarà a l’establiment escollit. Si no doneu senyals de vida, extrauré un altre guanyador/a, i així successivament. Però, quin devorador no donaria senyals de vida amb aquest premi??  

L’enhorabona pel premi! I la resta no patiu que el mes vinent ens esperen sorpreses i dolces així que no deixeu de participar a La Cafetera!