Farceix amb mi aquest novembre, ens quedarà deliciós!

Chiars, aquest novembre, la recompensa als vostres comentaris!

Chiars, aquest novembre, la recompensa als vostres comentaris!

El mes passat vaig començar una iniciativa per conèixer més coses sobre els devoradors de delícies que formeu part d’aquest petit oasis, en el que junts fugim de la rutina per gaudir de tastos deliciosos. Junts revivim històries, passegem per establiments  a vessar de plaers i, més recentment, xerrem amb altres devoradors de delícies com en Jaume Sàbat o, fins i tot aquesta setmana, ho farem amb en Xavier Barriga.

Vaig idear una estratègia per motivar-vos a parlar-me dels vostres gustos i descobrir que us interessa, amb la finalitat d’incorporar els vostres gustos al nostre oasis. La maniobra va consistir en canviar un comentari vostre per una butlleta al primer concurs que llançava com a La Cafetera, el premi del qual era un val per degustar delícies, que els companys de Appart810 van aconseguir, i del que aviat tindrem un feedback.

Algú pot pensar que és una manera, subtil o no, de fer passar gent per la web però, per mi i el meu modest i dolç espai, ha estat i és molt més que això.

El mes passat, com cada mes, vaig fer un pastís amb tots els continguts que havia preparat per vosaltres. Portava farina Sàbat, ous batuts de tallers amb una cata de cafè molt enriquidora, sucre  barceloní amb Cornelia and Co, una mica de taronja al estil Paul&Pippa i les seves galetes, i un pessic de canyella i tradició, amb els panellets tricentenaris.  Però el mes va resultar diferent perquè, a l’hora de decorar-lo, no estava sola, hi éreu vosaltres amb els vostres comentaris.

La xocolata negra la va posar l’Anna,  que em deia que li agrada tot el que en porti, la vaig desfer amb la passió d’una altra Anna, Coderch, a la que li fa patxoca la cuina, les coses dolces i fer descobertes per Sant Cugat, la vaig estendre per sobre el pastís amb la Maite que comparteix aficions i, a més, té traça fent collage deliciosos que ha compartit al Facebook amb nosaltres.

Per acompanyar-lo vaig preparar unes boletes de cafè amb en Pau, al que li agraden els locals on gaudir del bon cafè mentre fa reunions, i hi vaig empolsinar cacau per sobre amb la Marta Galeteria que gaudeix amb els tallers i la cuina dolça.

Vaig tallar-ne un trosset per veure com havia quedat i tres comentaris més m’esperaven per degustar-lo, el de la Gala Díaz i la seva reflexió preciosa sobre les galetes i la tradició, el de l’Herminia que em diu com d’artistes són les noies d’Alice Cake, i l’Elna que va gaudir amb la primera entrevista que he fet mai, i em va fer molt contenta saber-ho.

De premi només n’hi va haver un, però ja podeu comptar que cada comentari vostre va fer que el pastís d’octubre, el nostre oasis de delícies, sortís millor.

I aquest novembre jo continuo amb les mans a la massa, parlant-vos de macarons, de cookies, dels meus amics de Chiars, i tinc moltes més sorpreses per compartir! La Rosa ja m’està ajudant a farcir aquest novembre amb els seus comentaris!

I aquest mes el teu comentari també té una recompensa deliciosa perquè el premi és un val de 12€ per degustar qualsevol de les delícies de Chiars! Cuinem?

Més info a Participar a La Cafetera té una deliciosa recompensa!