La Cafetera de Sant Cugat amb les mans a la massa!

La setmana passada vaig assistir a un dels cursos que imparteix Alice Cake, el Curs express d’elaboració de cupcakes. Un curs pràctic i bàsic per aprendre a fer la massa del cupcakes, fornejar-los i guarnir-los amb dos tipus de recobriment. Per una banda vam aprendre a preparar un frosting de xocolata i decorar el nostre pastisset amb la màniga pastissera i, per l’altra, en vam decorar un amb fondant, cadascú amb la seva creativitat. Totes les participants vam tornar a casa amb dos cupcakes decorats per nosaltres mateixes!

Els meus coneixements de rebosteria no són gaire elevats de manera que, aquest minicurs d’una hora i mitja, em va anar perfecte per posar-me mans a la massa! I m’ho vaig passar genial, només heu de veure les fotos! Crec que el curs és ideal tant per jovenetes com per noies o mares a les que els hi pica la curiositat sobre els cupcakes i no saben per on començar, o quins estris calen per cuinar-los.

El curs, al ser molt bàsic, en horari de tarda i amb un preu tan assequible (25€), el vàrem formar quatre nenes d’entre 8 i 13 anys, una dona i jo mateixa. He de destacar la destresa que va mostrar la Sandra, al impartir el curs, per atendre les diferents necessitats de les assistents i que totes en treiéssim el profit que esperàvem, simple entreteniment o coneixements per poder cuinar els cupcakes a casa.

A Alice Cake s’imparteixen cursos de nivell bàsic i elevat i estic desitjant practicar una miqueta per poder assistir a un curs més avançat. No dubteu a consultar els seus tallers i cursos i si, com jo, no teniu gaires coneixements i voleu fer un tastet sobre pastissets o sobre galetes decorades nous perdeu els seus cursos express!

Us deixo l’enllaç, segur que us vindran ganes d’apuntar-vos a algun!