La cafetera a NY: Baked by Melissa

Continuo explicant-vos les meves experiències dolces a Nova York amb un lloc contraposat a Magnolia Bakery, pel que fa a concepte i imatge, però igualment  deliciós. Baked by Melissa tota una sorpresa!

La meva experiència:

M’encanten les magdalenes i els cupcakes i a Baked by Melissa es com si tinguessis la possibilitat de mossegar-ne una i tastar-ne una altra i una altra i una altra... És una pastisseria única on només hi trobes mini-cupcakes de diferents sabors, tots ells molt ben aconseguits, tot i les seves reduïdes dimensions. A part de vendre pastissets fan reproduccions d’imatges amb ells, gràcies a les seves mides i possibilitat de colors.

La base és una magdalena petita i xata, amb la part interior tendre. Per sobre d’aquesta s’hi troba la decoració variada i original. N’hi ha de Cookies & Cream, Cinnamon (gust canyella), Mint Chocolate Chip (gust a menta), Rice Crispy Treat ( cruixent arròs amb llet), Tie-Dye (multicolor), Red Velvet, Peanut Butter & Jelly (mantega de cacauet i gelatina), Peanut Butter Cup, Chocolate Chip Pancake, S'mores (combinació amb Graham Crackers, marshmallow torrat i xocolata)  i Cookie Dough, cadascun a 1$ (caixa de 12 mini cupcakes per 10$)

Vaig tastar-ne dos, però he de reconèixer que és fàcil endur-se’n una caixa! Mai serà com menjar-se un bon cupcake, però és divertit i menys calòric. Us recomano que mireu quins estan més ben acabats, tots són bons, però depenen del dia hi ha alguns que estan més ben farcits que altres (amb més crema, o millor acabats). Actualment podeu trobar una botiga d’aquests exquisits pastissets a cada barri. 

Les podreu veure a la seva web (linkada més avall) o en el plànols que penjaré aviat al blog amb tots els locals de delícies de la city. Aquest cop no us recomanaro una en concret, doncs totes tenen la mateixa imatge, disseny modern, minimalista i molt lluminòs. Podeu comprar-los a Gran Central Station i menjar-los a Bryant Park, agafar-los a la botiga de Columbus i degustar-los a Central Park, o caminant per la ciutat. Les opcions són infinites!

Sobre Baked by Melissa:

Melissa era una nena a la que li agradava cuinar, així que quan al 2008 la van acomiadar de la seva feina de publicista, va decidir recuperar les seves aficions i convertir-les en una opció de futur. Va pensar que la gent que es delia pels postres havia de ser capaç de tastar diferents sabors sense que els fes mal l’estómac, sense sentir-se culpables i ,amb l’ajuda de la gent del seu voltant , al 2009 va obrir la primera botiga al districte del Soho de NY.

Aquests pastissets de seguida van captar l’atenció de personatges famosos i celebrities , posant-se de moda arrel de formar part de la festa d’estrena de HBO  per la sèrie Girls , la seva creació de la mà de  Betsey Johnson per  crear una magdalena original per la Setmana de la Moda, o també mini-cupcakes amb similituds  a la fragància Oh Lala de Marc Jacobs.

Tot i la seva darrera expansió per la ciutat, Melissa continua treballant amb l’esperit del primer dia, continua vivint el seu projecte d’una manera molt personal.

Després de llegir unes quantes entrevistes sobre ella em quedaria amb la resposta que dóna a la revista ELLE. “ELLE: El que mai podrà llençar? Melissa: El llibre de records que vaig començar al iniciar Baked by Melissa. Descriu la màgica història de com va començar aquest projecte increïble. Diu molt més del que us podria explicar en paraules."