Els teus bombons d’estiu dins d’una caseta de platja

Aquest format tan graciós i estiuenc és de Pancracio una petita i molt exclusiva marca de xocolata i altres productes afins, el denominador comú dels quals és la més alta qualitat i un disseny carregat d'estil.

El seu autor és Pedro Álvarez, un economista expert en màrqueting, dissenyador gràfic i amant de la xocolata. Un dia va aconseguir unir aquests coneixements amb les receptes de xocolata que va aprendre a l’època que va ser a Nova York i el resultat va ser un èxit, i entusiasme pels seus productes, ràpid i inesperat.

Així va néixer Pancracio, que es distribueix exclusivament en punts de venda molt seleccionats i a pancracio.com. A Barcelona el seu punt de venta és a Passeig de Gràcia 93, però et recomano que provis la seva botiga on line per gaudir de les seves delícies a qualsevol moment o per sorprendre algú molt especial.

modulo-caseta_2.gif