"Seràs la meva tinta". La història d'intriga que de tots els santcugatencs

Imagines una història intrigant amb un escenari que coneixes, aquells carrers per on has passejat tants cops, quell poliesportiu on has jugat alguna vegada, aquella cafeteria o quiosc per on passes sovint?

"Seràs la meva tinta" t'endinsarà en una trama misteriosa desenvolupada a Sant Cugat, on tu escolliràs els camins i el final. Però vigila el que tries, les conseqüències poden ser fatídiques, irreversibles, esfereïdores...

Coneix els protagonistes, una parella de sancugatencs, a la que hauràs d’ajudar a decidir, i l’heroi de la història, un forner entranyable que malgrat els seus anys te ganes de viure, de lluitar.

No et perdis el primer i el segon dels sis capítols que componen la història. El tercer,  dimarts vinent a la web. I no dubtis en dir-hi la teva, què faries si fossis  el/la protagonista? Comenta-ho, un dels finals pot ser el teu.

 ...I no deixis de mirar al teu voltant, caminant entre nosaltres hi ha un escriptor amb un llibre en blanc...potser tu, seràs la seva tinta.

tinta face.jpg

Troba el primer capítol imprès als següents locals: TURRIS, SERRAJÒRDIA, ZUM ZUM XOCOLATERIA, LES PETITS FOURNIERS, EL TASTET, EMBASSY BCN, POSTAL SNACKS, ABACUS, LLIBRERIA ALEXANDRIA I BIBLIOTECA CENTRAL.