Viu un moment d’allò més dolç a casa de Simón Coll Xocolaters.

botiga.jpg

A 30km de Sant Cugat es troba Sant Sadurní d’Anoia, però no, no us envio a visitar-hi caves, sinó quelcom molt més antic en aquestes contrades, la xocolata. I és que Simón Coll xocolaters es remunta fins al 1840 i prova en són els seus embolcalls originals, vigents avui dia. Qui diria que a Sant Sadurní, abans de la primera ampolla de cava ja s’hi fabricava la millors xocolata artesana!

La seva història, la trobareu molt ben explicada a la web, farcida de imatges, embolcalls i detalls de la fabricació artesanal, però heu de saber que després de 6 generacions Simón Coll  és tot un referent en productes de xocolata, xocolata amb alts continguts de cacau, xocolates amb fruits secs, així com proveïdor preferent de certes especialitats per a pastisseries i confiteries. 

Avui dia les seves exportacions arriben fins a més de 20 països arreu del món i nosaltres tenim la sort de ser-hi molt a prop.

Un cop som a Sant Sadurní a molt ha prop l’un de l’altre hi  trobareu la botiga de l'obrador, amb  l’obrador artesà on s’elaboren diàriament les especialitats de xocolata més delicioses, i l’Espai Xocolata Simón Coll, on gaudireu de 800m2 per viure la xocolata, conèixer-la i degustar-la.

En aquest espai de luxe descobrireu el procés de fabricació tradicional de la xocolata, de la mà de la fabrica original centenària, i la podreu contrastar amb l’elaboració dels productes actuals i experimentació de noves textures i sabors a través de la planta pilot.

1_64870_simon-coll-chocolate-con-leche-200g-ref-1471.jpg

I quan arribis a la botiga amb tots els teus porus seduïts per l’aroma penetrant de la xocolata preparat per trobar-hi més de 400 productes de xocolata diferents, amb punts de degustació, i la possibilitat de tastar novetats que encara no són al mercat.

Agafa el cotxe , posa rumb a Sant Sadurní i deixa’t caure a la temptació.

(I si ja has tastat la seva xocolata i en necessites més pots trobar els seus productes a cafeteries com El Fornet d’en Rossend, tan a Sant Cugat com a Barcelona, i  a altres cadenes com Central Cafè o Jamaica , entre d’altres)