Alice Cake, una recepta amb molta creativitat, dolçor, delicadesa i il•lusió

Quan un passa per davant de la botiga Alice Cake, no pot evitar passejar la mirada per la seva coqueta façana, amb una fusteria rosada amb motllures, un aparador de delícies refinades i un logotip que ens transporta al país de les meravelles.

Al entrar-hi podreu percebre de seguida el caliu i el tracte personal de la seva mestressa, la Laura, la qual des de fa mig any transmet la il·lusió que ha dipositat en aquest projecte a cadascun dels seus clients.

A Alice Cake elaboren receptes intentant sorprendre el nostre paladar a cada cupcake, galeta o pastís. En trobareu amb gran varietat de textures, acabats i sabors com el cupcake de plàtan amb xocolata blanca, el de exquisida xocolata combinada amb taronja o el de deliciós pastís de poma, entre d’altres.

2012-07-02 19.46.32.jpg

Com a especialitzats en decoració de pastissos i galetes, disposen d’una botiga on trobareu tot allò que necessiteu per treballar la vostra creativitat en el món dels dolços, des de les matèries primeres fins a colorants, aromes, purpurines comestibles, talladors amb formes, fondant, motllos…tot acompanyat d’un assessorament personalitzat, la disponibilitat de comprar llibres sobre aquestes postres i la possibilitat de participar en els tallers que s’imparteixen a la “cuina a la vista” de Alice Cake.

Si passejant per Sant Cugat et topes amb aquest racó, on els pensaments poden esdevenir dolces meravelles, entra-hi i tasta una de les seves receptes mentre et deixes captivar per l’esperit de l’Alice, la protagonista del seu logo, l’espurna dolça que tots portem a dins.