Has provat Pa de Sucre?

L'altre dia vam passar per la Plaça Barcelona (on hi ha la seu antiga de l'ajuntament) i vam decidir provar alguna de les delícies de Pa de Sucre. Al entrar ens vàrem fixar ràpidament en la imatge tan  acollidora i moderna que té el forn, amb vistes directes al seu obrador de pa artesà. De seguida ens va atendre en Marcos, propietari i forner, el qual va atendre les nostres curiositats sobre el pa que fan amb molt d'entusiasme. Ens va parlar dels diversos productes que creen, pa amb cereals, de pagès, d'olives, amb formatge, baguet francesa,...tots ells resultat  de la llarga fermentació, l'absència d'additius, una acurada selecció de les matèries primeres (farines de qualitat, controlades per la legislació francesa del pa de tradició) i molta cura.

Ens vam decantar pel pa de cereals i el de formatge i us hem de dir que són deliciosos. El pa de formatge, d'una mida molt correcte per tastar, tenia un gust molt suau, gustós i gens embafador. El de cereals amb una crosta cruixent, una massa amb cos però molt tendre, que aguanta durant dies, i un sabor de cereals molt bo. Te'ls menjaries sols!

Mentre ens atenien, en Marcos i la Karen, vam poder comprovar com saludaven als clients habituals pel seu nom i amb un tracte molt proper. La gent els coneix pel seu producte, per la qualitat que ofereixen, i nosaltres volem posar-hi el nostre granet de sorra. Ves-hi, descobriràs quin gust té el pa de veritat!