Ingredients Café, franquícies en busca del cafè d’origen

A Sant Cugat, dins del repertori de cafeteries, forns i pastisseries degustació, trobem Ingredients Café, a al Carrer Santiago Rusiñol 41 (davant del Sacum).Ingredients Café és una cafeteria molt cèntrica, amb una façana vidriada que l’obre al carrer, i un interior força nou que segueix l’estil colonial, amb mobles de fusta blancs, molts miralls, tons grisos i alguns elements peculiars de decoració com molinets de cafè vells, penjolls artesanals i plantes. Té algun toc de bar, com tele a la part posterior, però en horaris de cafè (esmorzars i berenars) està apagada i no li resta encant. Jo em decanto pels diumenges al matí on hi trobo un ambient tranquil, cafeter  i molta claror.

Dins del concepte cafeteria, que és el que hi predomina, podràs degustar des del seu cafè sol standard, fins a una gamma selecta de cafès del món: el Jamaica Blue Mountain “Clifton Mountain”, Costa Rica “Bellaterra” de la seva pròpia plantació i algun cafè exòtic com el “Kopi Luwak”, de gran renom dins el món del cafè (Aquests últims a un preu superior, com veure a la carta). Destacable també la possibilitat de prendre tes de la casa Tea Shop i, per acompanyar tan cuidats cafès i tes, hi trobaràs una carta de pastes i pastissos dolços, alguns d’ells fruit de la col•laboració amb la pastisseria Dolç de Sant Cugat, boníssims!

Pels més cafeters, comentar-vos la possibilitat d'endur-se a casa els seus cafès d'origen en packs de 250gr per tal que els puguis assaborir des del sofà o deixar bocabadats als teus comensals. I per acontentar tots aquells que, no sent tant cafeters, volen gaudir del seu local o la seva terrassa al mig de Sant Cugat, presenten sandvitxos i tot tipus de begudes i refrescs.

I d’on prové aquesta cadena franquiciada que aposta per cafès amb aroma i bon sabor?

Al darrere i trobem Antonio Veloso, el fundador de les cafeteries Jamaica, el qual es va comprar una plantació de cafè a Costa Rica després de vendre, amb els seus antics dos socis, la marca Jamaica al 2007, ara en mans de Damm. A través de la plantació distribueix a les seva nova cadena de cafeteries que ja conta amb 10 establiments entre Sant Cugat, Barcelona, Madrid i Valencia. Actualment té com a soci el director general de Dunkin’ Donuts a Espanya per continuar la seva expansió, així que ben aviat sabrem de molt més Ingredients Café, i que com a cadena cafetera no perdin mai la seva aroma!