Entrevista sobre "La cultura del pa" a El Mirall de Catalunya Ràdio

Marta Romagosa parla amb Francesc Altarriba, propietari de "El Bon Blat"; Joan Rabassa, forner de Can Moré, sisena generació de flequers artesanals a Argentona; i Xavier Vilamala, president del gremi flequers de Barcelona.

Et recomanem escoltar els 15 primers minuts de l'entrevista on podràs conèixer detalls sobre l'extens recorregut que li queda per guanyar a la cultura del pa dins la nostra societat o sobre la formació universitària per futurs panniers, de la qual ja n'ha sortit la primera generació aquí a Catalunya.

Des de La Cafetera de Sant Cugat us fem tres recomanació: dues de llocs on trobar pa de qualitat i una d'on trobar pa i brioxeria sense gluten. A les seves webs podreu conèixer com treballen.

Sin título-2.jpg