La Cafetera i el poble, petites activitats divertides que ens acosten combinant contes, videos, cançons i dibuixos amb el món de les delícies.

Conill de pasqua.jpg

En Harry, el Conill de Pasqua

Abril 2014

Activitat: Un conte que ens explica l'origen de la Mona i la llegenda dels Conills de Pasqua a través d'un personatge molt proper pels nens, en Harry, il·lustrat per la col·laboradora Montserrat Guivernau. Xocolata, ous, amics i nens, una combinació ideal per gaudir d'aquests dies amb els més menuts. 

Difussió: Podràs trobar, a partir de dijous, 250 exemplars del conte distribuïts a locals de Sant Cugat com bliblioteques, llibreries, cafeteries i pastisseries. També al blog i a les xarxes socials. 

Descarrega el relat en pdf: En Harry, el Conill de Pasqua


Descobrint el Carnestoltes

Febrer 2014

Activitat: Un relat amb el que els més petits podran descobrir per què celebrem el Carnestoltes, qui és el Rei d'aquests dies tan bojos, què és el pregó, dimecres de cendra o la Vella Quaresma. Tot explicat de la mà d'unes delícies ben divertides que viuen el dia a dia del Carnestoltes de Sant Cugat.

Difussió: Al blog i a les xarxes socials acompanyat de les il·lustracions infantils que ha fet la Montserrat Guivernau.

Descarrega el relat en pdf: Descobrint el Carnestoltes

magdalena.jpg

programa nadal.jpg
flyer conte.jpg

Contacontes: L'Arlet, l'estrella reial

Gener 2014 (Activitat gratuïta)

Activitat: CONTACONTES DE NADAL- "L'Arlet, l'estrella reial". Jan Petit i La Cafetera de Sant Cugat t'esperem el dissabte 4 de gener de 11:00 a 12:30h a la cafeteria amb espai infantil Tarta Ta Tin. Explicarem el conte, ens pintarem la cara i farem un petit esmorzar! 

Difussió: Podràs trobar 250 exemplars del conte distribuïts a locals de Sant Cugat com bliblioteques, llibreries, cafeteries i pastisseries. Publicació al blog de Jan Petit i La Cafetera.  500 flyers amb el dia, hora i lloc de l'activitat és repartiran els dies previs a l'activitat. I també la trobaràs al programa d'activitats nadalenques de l'Ajuntament! 

Dirigit a: Un conte de Reis inèdit, per als més petits de la casa, per gaudir d'un matí diferent mentre prepares l'arribada dels Reis!

Promou: La Cafetera de Sant Cugat juntament amb Jan Petit voliem crear una trobada on els nostres seguidors poguessin venir a gaudir d'una activitat infantil com un conte i d'un esmorzar de delícies. Vine, ens divertirem!

Col·laboren: Tarta Ta Tin, Boolino i ByMont (il·lustració)

Descarrega el conte en pdf: Arlet, l'estrella reial

I així va ser la primera activitat off-line!


Conte Setembre face.jpg

El croissant que volia anar a l'escola 

Setembre 2013

Activitat: Conte "El croissant que volia anar a l'escola" 250 exemplars distribuïts als locals que apareix a la web i altres interessats. Taller de Pa Serrajòrdia, El Cafè de la Mirta, Xocolateria Zum Zum, Embassy BCN, Postal Snacks, Vallespà Coll Favà, Les Petits Fourniers, Biblioteca Central, Biblioteca de Mirasol, Casa de Cultura, Abacus, Llibreria Padeia, Llibreria Alexandria, Pati de llibres. Publicació al blog.

Dirigit a: Conte per tots els nens (nens de 5 a 10 anys)

Col·laboradors:  Jan Petit, donada la relació del conte amb la seva activitat vinvulada als nens.

Descarrega el conte en pdf: El croissant que volia anar a l'escola


Els Cuguis: Un spot que t'omplirà de rauxa

Festa Major 2013

Activitat: FESTA MAJOR 2013: Un spot que t'omplirà de rauxa!

Avui dia tots esperem el nou spot publicitari d'Estrella Damm (Love of Lesbian - Fantastic Shine) o de San Miguel (Mika y los ciudadanos de un lugar llamado mundo- Live your life), amb cançons fresques i animades. I em vaig preguntar, per què no crear el nostre propi spot per la Festa Major de Sant Cugat?

Dirigit a: Tot el poble de Sant Cugat.

 Col·laboradors: Hi apareixen els locals de delícies i les imatges de la gent del poble que hi ha volgut participar. Agraïr les imatges de la festa que han cedit Cugat.cat, Diana Vidal (de Jan Petit), Javier Gimeno, Pablo Martínez, Lluïsa Garcia, Aina Llobet, Elena Mas, Marc Roig, Mariona Cases, Ramón Palau, Pere Tomàs, Oriol Bertrán, Ana Díez i Neus Batlle. Moltes gràcies a tots!!!


Seràs la meva tinta

Abril 2013

Activitat: SANT JORDI- "Seràs la meva tinta" Una història d'intriga i misteri, amb diferents camins i finals, on els protagonistes sou vosaltres. 5 capítols amb els millor ingredients per un Sant Jordi inolvidable.  Amb 1000 exemplars distribuïts als col·laboradors i altres locals de referència a Sant Cugat. Publicació al blog. Entrevista a Cugat.cat al SAF.

Col·laboradors:  Turris, Taller de Pa Serrajòrdia, Zum Zum Xocolateria, Les Petits Fourniers, La Casa de los Pasteles, El Tastet, Embassy Bcn, Postal Snacks, Llibreria Alexandria, Activitat Sant Cugat i el suport de Cugat.cat


Pirata reduit2.png

Les galetes també es disfressen

Febrer 2013

Activitat: CARNAVAL-  "Les galetes també es disfresses" 500 exemplars distribuïts als locals que apareix a la web i altres interessats. Publicació al blog. Publicació a la plataforma Boolino amb més de 140 lectors.

 Dirigit a: Un conte de Carnestoltes per tots aquells nens que ho viuen amb molta il·lusió com els protagonistes d'aquesta història. (nens de 5 a 10 anys)

Col·laboradors:  Alice Cake, Cookie Cake i La Casa de los Pasteles que van donar vida als protagonistes donada la relació del conte amb la seva activitat comercial. 

Descarrega el conte en pdf: Les galetes també es disfressen


El conte de Reis

Desembre 2012

Activitat: NADAL- "Conte de Reis" 500 exemplars distribuïts a locals que apareixen a la web i altres interessats. Publicació al blog.  

Dirigit a: Un conte de Reis inèdit, per als més petits de la casa, amb uns personatges molt divertits els Llumenets! (nens de 4 a 7 anys)

Aquesta va ser la primera activitat que va sortir al carrer i va ser molt ben rebuda per la gent del poble, la qual em va animar a crear-ne més i a buscar col·laboradors. 

Decarrega el conte en pdf: El conte de Reis

El Conte de Reis_otro.jpg